Obțineți mai mult revenue pentru banii dvs. atunci când cumpărați parfumuri

Cu economia globală în criză și impactul rezultat pe care l-a avut asupra pieței de retail de lux, sunt sigur că, la fel ca mine, vă străduiți să găsiți modalități de a obține revenue mai mare pentru banii dvs. Când fondurile și resursele sunt întinse la limită, este esențial să obții cea mai bună valoare posibilă pentru banii tăi… mai ales acum, cu vacanțele la doar câteva săptămâni distanță.

În loc să renunți cu totul la micile luxuri ale vieții, trebuie pur și simplu să înveți să cumperi inteligent și să cauți oportunități de a valorifica ofertele speciale oferite în această perioadă a anului. Mulți comercianți cu amănuntul, atât on-line, cât și offline, își reduc semnificativ stocul și oferă reduceri înainte de vacanță. Aceasta înseamnă că cineva poate încă mirosi fabulos și poate ridica un cadou sau două pentru cei dragi în acest proces!

În ceea ce privește parfumul, există trei metode principale de a profita de pe urma achiziției dvs.:

1. DIMENSIUNEA CONTEAZA

Îmbunătățiți-vă parfumul: Nu vă lăsați păcăliți crezând că o sticlă mai mare vă va face înapoi o bombă; de fapt, chiar dimpotrivă. Pe măsură ce volumul parfumului sau al coloniei crește, costul pe mililitru scade semnificativ. Comparați, de exemplu, costul a două sticle de 50 ml cu parfumul dumneavoastră preferat cu cel al celor de 100 ml. Dacă este un parfum pe care știi că îl adori, atunci acea cheltuială puțin mai mare la început se va amortiza semnificativ pe termen lung.

Reduceți mirosurile: Pe de altă parte, folosind aceeași logică, puteți economisi bani optând pentru 1 oz. sticla peste o dimensiune mai mare dacă încă testați apele cu un nou parfum. În plus, puteți cumpăra o mână de parfumuri mini pentru o fracțiune din costul unei sticle pline; acestea vor fi grozave de umplutură pentru ciorapi și umpluturi parfumate pentru favorurile de sărbători.

2. CONCENTRAT

Concentrația unui parfum se referă la procentul de uleiuri parfumate suspendate în alcoolul purtător inodor. Apa de colonie, apa de colonie si aftershave detin cele mai mici procente, in timp ce apa de toaleta si apa de parfum contin niveluri mult mai mari de uleiuri. Un parfum pur sau un extrait de parfum are cea mai mare concentrație de parfum posibilă.

La o privire, prețurile par să crească fixed în funcție de puterea parfumului, dar secretul este că, cu cât parfumul este mai concentrat, cu atât trebuie să aplicați cantitatea mai mică. Apa de colonie și aftershave sunt concepute pentru a fi aplicate generos de multe ori, în timp ce apa de toaletă poate fi completată o dată sau de două ori pe parcursul zilei. O apă de parfum sau un extrait de parfum necesită o singură aplicare pentru a dura o seară întreagă; prin urmare, vă păstrați achiziția pentru mult, mult mai mult timp.

3. Întinde-te cu mine

Stratificarea produselor auxiliare parfumate din linia preferată de parfumuri (deodorante, loțiuni de corp, creme și geluri de duș) va prelungi durata de viață a parfumului dumneavoastră. O loțiune de corp parfumată poate fi folosită unbiased de parfum atunci când tot ceea ce ceri este un miros moale de piele, dar prin stratificarea parfumului peste el, loțiunea acționează ca o ancoră și parfumul va prinde mult mai bine. Produsele auxiliare dintr-o linie de parfumuri sunt adesea oferite gratuit în seturi cadou de parfum. Nu există un second mai potrivit pentru a cumpăra un set cadou cu mai multe produse incluse la cel mult prețul de vânzare cu amănuntul al parfumului.